Zapamtite šifru
Ukoliko niste registrovani, kliknite ovde.
Zaboravili ste šifru?
Tanasic - auto delovi
     
  POČETNA
  O NAMA
  OBJEKTI
  KATALOZI
  ZAPOSLENJE
  KONTAKT
  OTKUP VOZILA
  PRODAJA VOZILA
     
     
     

T

TANASIĆ TRGOTRANS D.O.O. je uvoznik i distributer auto delova za sve tipove putničkih i lakih komercijalnih vozila. Distribuciju vršimo kroz veleprodaju i maloprodaju. U sklopu preduzeća posluje љest maloprodajnih objekata i servisi u Beogradu i Kraljevu. Kompletno servisiranje vrљimo na vozilima marke Ford kao i lake popravke na ostalim tipovima vozila.

Od septembra 2014. godine planirali smo da poиnemo sa radom u naљem novom objektu u Novim Banovcima, LJubomira Љtekoviжa 13A, 022/342-342 koji ima oko 1000 m2. Na istom mestu жe biti magacin, kancelarije, prodavnica i mini servis.  Ћelja nam je da uslugu podignemo na viљi nivo a to moћemo samo u kvalitetnijem poslovnom okruћenju.

Sedište preduzeća je u Beogradu, u ulici Dunavska 74b, Viline vode, Luka Beograd, gde se nalazi maloprodaja “NEMANJA“, centralni magacin, veleprodaja i servis.

U ponudi imamo preko 40 000 različitih delova  za sve tipove vozila. Ford je bio i ostao proizvoрaи koji pokrivamo najdetaljnije i po tome se najviљe izdvajamo od ostalih uvoznika. Svakodnevno uvećavamo našu ponudu prema zahtevima tržišta i naših klijenata.

Uvoznici smo i distributeri nekoliko značajnih svetskih firmi za tržište Srbije:

* GS AUTOTAILE, Nemačka, originalni Ford delovi
* QUINTON HAZELL, FAI AUTOPARTS, POWERDRIVE, COMLINE, svi iz Engleske, zamenski delovi za sve tipove vozila
* LIP, Španija, amortizeri, zamenski delovi za sve tipove vozila 

* STC, Španija, zamenski delovi za sve tipove vozila
* GENERAL RICAMBI, TRUSTING, MALO, Italija, zamenski delovi za sve tipove vozila
* DP GROUP, MA-PA, Turska, originalni i zamenski delovi za Ford vozila

Cilj nam je da tokom 2014. godine uvećamo ponudu na preko 50000 artikala, uz tri nova maloprodajna objekta, a u 2015. godini na više od 70000 artikala za sve tipove vozila sa ukupno 11 maloprodaja na teritoriji cele Srbije.

Kroz moderan pristup poslovanja i vrlo širok asortiman robe uz maksimalno brzu isporuku planiramo da postanemo jedan od lidera u oblasti distribucije autodelova.